Reiki
  Карта на сайта
Начало      Поверителност      Контакти  
Рейки федерация - България
Рейки
Събития
Членство
Приятели на Рейки
Общо събрание

 

chartarni poleti


РЕЙКИ ФЕДЕРАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ
REIKI FEDERATION - BULGARIA

На 15.08.2020 в гр. Добрич се проведе Учредително общо събрание, участниците в което единодушно решиха да се учреди сдружение с нестопанска цел с наименование „Рейки федерация – България“.

На 27.08.2020 бе регистрирано СНЦ "Рейки федерация - България". Целите са изброени в Устава на сдружението. Част от тях са:
- Извършване на дейност по разпространението на холистични практики за цялостно човешко и личностно развитие с цел благотворно въздействие върху индивидуалното здраве и постигане на удовлетворение;
- Обмяна на опит и знания относно холистичното здраве и холистичните практики чрез обмяна на информация, литература, обучения, семинари, работилници, форуми, конференции и др.

Членове на управителния съвет са:
Стефан Кънев (председател), Аида Марковска и Десислава Кирилова

Устав "Рейки федерация - България"

Правилник за дейността на "Рейки федерация - България"

European Reiki Group
В началото на месец септември "Рейки федерация - България" стана учредител и пълноправен член на
Европейска Рейки група обединява Рейки сдружения от различните страни в Европа. Целта е подобряване на комуникацията и обмяна на опит между отделните Рейки сдружения, както и утвърждаването на Рейки като метод за благотворно въздействие върху здравето.
Европейска Рейки групи кандидатства за пълноправен член на EUROCAM.

EUROCAM е европейска фондация, която представлява възгледите и интересите на различни европейски организации на пациенти и специалисти по комплементарна и алтернативна медицина (лекари, ветеринарни лекари и специалисти, които практикуват различни комплементарни и алтернативни методи за благотворно въздействие върху здравето).
Комплементарните и алтернативни методи включени чрез европейските си сдружения в EUROCAM са: акупунктура, аюрведа, антропософска медицина, билколечение, хомеопатична медицина, натуропатия или традиционна европейска медицина, остеопатия и традиционна китайска медицина.

 

 Reiki Magazin
Copyright © 2020 Reiki federation - Bulgaria